Σάμον του Ανουάρ με Αυριανή

Επικοινωνία

Οι τρόποι επικοινωνίας μας είναι οι εξής:

  • Χρησιμοποιείς τα σόσιαλ μύδια μας. Αυτά τα εικονιδιάκια που βλέπεις πάνω κάτω αριστερά δεξιά, ά μπράβο. Πάτησε το Φφφ σε πάει στο Φέησμπουκ μας. Στείλε ένα μήνυμα εκεί.
    Τι σημαίνει δεν έχεις Φέησμπουκ, πως θα σε παρακολουθούμε αν έκανες εμβόλιο με τσιπάκι; Καλά, πάτησε τότε το πουλάκι. ΟΧΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΝΑΕΙ, το εικονίδιο εκεί παραδίπλα στο Φφφ λέμε που είναι για το Τουήτερ. Ή μπες στον Ενδοσωλήνα (Γιουτουμπ που λένε και στο Αγρίνιο) και γράψε ένα σχόλιο. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μας θα βρεις τρόπο, ώχου, τόσα βάουτσερ Σκοιλ Ελικίκου μοιράστηκαν, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟ.
  • Βγαίνεις στο μπαλκόνι κάθε 6 του μηνός, στις 6 το απόγευμα και φωνάζεις ΑΝΟΥΑΡ, 6 φορές. Ο Ανουάρ θα εμφανιστεί πάνω σε ένα φτερωτό ρινόκερο, θα σε πάρει δικάβαλο και θα πάτε μια μαγευτική βόλτα μέχρι το Λιόπεσι, μιλώντας σου για αντιφασισμό και από που ψύχεται το λέηζερ. Αν μένεις στο Λιόπεσι, θα περάσει με παπάκι στρογγυλοφάναρο, σιγά μην φέρνει τον φτερωτό ρινόκερο για 3 στενά.
  • Τρως μια μερίδα σπληνάντερο, κατεβάζεις μια εξάδα μπύρες που έχεις πάρει από περίπτερο και πέφτεις απευθείας για ύπνο, τραγουδώντας το “Государственный гимн СССР“. Αν είσαι τόσο άξιος, ο Ανουάρ θα έρθει στα όνειρα σου, θα σου πλέξει κοτσίδες, ακόμα κι αν έχεις φαλάκρα, και θα τρέξετε ανέμελοι ανάμεσα σε κατεστραμμένα Πάντσερ ΙΙΙ, έξω από το Στάλινγκραντ.
  • Σαν τελευταία λύση, μπορείς να επικαλεστείς το πνεύμα του Ανουαρ. Απλά αντί για πίνακα Ουίτζα με τα γράμματα, θα χρειαστείς το υπερσπάνιο πρωτοσέλιδο της Αυριανής που έγραφε “Ο Ζάχος έπαιζε με τα βυζιά της Μιμής“. Μόνο τότε θα είσαι άξιος για να εμφανιστεί το πνεύμα του Ανουαρ στην οικία σου, να αναβοσβήσει τα φώτα και να σου μάθει τα κοινά που έχει το Έητζ οβ Εμπάηερζ με ένα εξελόφυλο.