Υπόθεση Λιγνάδη

Βρέθηκαν άδειες παραμονής ανηλίκων

Βρέθηκαν τελικά άδειες παραμονής ανηλίκων στο σπίτι του Λιγνάδη πιθανότατα στην αποθήκη που δεν γνώριζαν οι αρχές. Για αυτό και η τόση καθυστέρηση και η προσπάθεια συγκάλυψης από σύσσωμη τη ΝΔ και τα συστημικά μέσα «ενημέρωσης»
❗️Τι σημαίνει όμως πρακτικά η κατοχή αδειών παραμονής ή διαβατηρίων;
✅ Τα κυκλώματα μαστροπείας πάντα κρατούν τα έγγραφα των θυμάτων τους για να τα αναγκάζουν να εκδίδονται.
✅ Τα θύματα δεν πάνε στις αρχές με το φόβο της απέλασης λόγω έλλειψης εγγράφων.
✅ Τα θύματα δεν πάνε στις αρχές γιατί οι μαστροποί επίτηδες τους έχουν συστήσει ως πελάτη ή ως συνεργό πρόσωπο υψηλά ιστάμενο.
✅ Οι μαστροποί πάντα έχουν και κάποιο ένστολο στο κύκλωμα για να ενισχύσουν την τρομοκράτηση και υπακοή των θυμάτων τους.
✅ Όταν τα κυκλώματα μαστροπείας κινούνται με πελατεία δημόσια πρόσωπα, διάσημους και υψηλά ιστάμενους πολίτες, κρατικούς λειτουργούς και επιχειρηματίες, έχουν αμέσως εξασφαλίσει οικονομική, πολιτική, και νομική κάλυψη.
✅ Όταν μάλιστα αυτά τα κυκλώματα είναι trafficking παιδιών με διάσημους και ευυπόληπτους ως πελάτες (και κατ’ επέκταση ως παιδοβιαστές) ο κλοιός της συγκάλυψης είναι στενός και αδιαπέραστος.
✅ Τα θύματα δε που θα βρουν το θάρρος να πάνε στις αρχές ή να δημοσιοποιήσουν το θέμα, δέχονται απειλές ή παθαίνουν κάποιο τυχαίο θανατηφόρο ατύχημα. Πρόσφατο παράδειγμα η αλλαγή της κατάθεσης του Δημήτρη Ανθή μετά την «εξαφάνιση» του αδελφού του, Στάθη στο Ντέβον της Αγγλίας στις 8 Μαρτίου.
✅ Σε κυκλώματα παιδοβιαστών που εμπλέκουν ισχυρά πρόσωπα ο αδύναμος κρίκος που συλλαμβάνεται και είναι πιθανό να ανοίξει το στόμα του ή να βρεθούν στοιχεία, ως από σύμπτωση πάντα «αυτοκτονεί»
______________
Υποσημείωση
Όταν εγώ μιλούσα για οργανωμένο κύκλωμα παιδεραστίας με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, συγγενείς υπουργών και πρωθυπουργών, μεγαλοδικηγόρους, επιχειρηματίες, ΜΚΟ, βουλευτές, μεγαλοστελέχη, μεγαλοδημοσιογράφους, κτλ. λέγατε πως υπερβάλω.
Ας θυμηθούμε τι έγινε με την υπόθεση του μικρού Άλεξ το 2006 στη Βέροια που όταν η Νικολούλη έφτασε πολύ κοντά στο να αποκαλύψει τεράστιο δίκτυο παιδεραστών, παιδοβιαστών, και δολοφόνων, δέχτηκε η ίδια δολοφονική επίθεση στο σπίτι της από εκτελεστή μεταμφιεσμένο σε κούριερ με θύμα τον ανιψιό της. Η σωρός του μικρού Αλέξ δεν βρέθηκε ποτέ.
Δολοφονική επίθεση είχε δεχτεί το 2011 και ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας κάτω από το σπίτι του από δυο εκτελεστές οι οποίοι ντυμένοι ως αστυνομικοί τον κάλεσαν να κατέβει και τον εκτέλεσαν με 16 σφαίρες. Ο Γκιόλιας επίσης ήταν έτοιμος να βγάλει στο blog που διατηρούσε τότε (troktiko) τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο και κύκλωμα παιδεραστίας.
_______________
Τώρα ξέρετε για ποιον λόγο πραγματικά προσεύχεται ο Λιγνάδης. Προσεύχεται να μην «αυτοκτονήσει» στο κελί του σαν τον Jeffrey Epstein.
Reader Rating0 Votes
0